AGENDA | EVENTS

Wat kun je de komende tijd verwachten? Nou een hele boel. To The Max komt met een aantal hiphopevents in de komende maanden.


Talent Meets Talent met o.a. ANBU GANG

De elfde van de elfde luiden we carnaval op onze eigen manier in. We geven geen fock. Desalnietemin met een Limburgse crew want niemand minder dan ANBU komt naar de Hall of Fame! De inschrijvingen voor deze editie van Talent Meets Talent zullen op 10-07-17 van start gaan via de Dropzone van onze partner Hiphop In Je Smoel.

Niet alleen is er ‘s-avonds een programma vol talentvolle hiphopacts, maar zullen er in de loop van de middag seminars en Q&A’s plaatsvinden met verschillende mensen die werkzaam zijn binnen de Nederlandse hiphop industrie. Om maar een voorbeeld te geven; bij de vorige editie kwamen Buma/Stemra en Roger Brouwn (Missin’ Link / Broederliefde / Yung Internet& meer) langs. De namen voor komende editie worden z.s.m. bekend gemaakt.

In de avond zal ’t programma plaatsvinden waarbij de 6 beste acts vanuit de aanmeldingen een spot krijgen in het voorprogramma van ANBU GANG.

Line-up
ANBU GANG
ANBU is een creatief collectief uit het zonnige zuiden. Hun gezamenlijke doel? Iedere show ‘turn up’ maken! Ze produceren hun eigen muziek, schieten hun eigen clips en maken zelfs hun eigen kleding. En dat alles in een tempo waar de hedendaagse gevestigde orde nog een puntje aan kan zuigen. De featuring met Kempi, Gang Gang, ging hard op youtube en op Woo Hah braken ze ’t veld af. Hun nieuwe album Onweerspelbare Wolken staat vol party anthems en hits. Geloof je ons niet? Check de links hieronder.

TALENT ACTS:
▲ TBA
▲ TBA
▲ TBA
▲ TBA
▲ TBA
▲ TBA

INSCHRIJVEN IS MOGELIJK VIA: http://bit.ly/2uM6yqN

EVENT:https://www.facebook.com/events/148809612345616/